Pokud je zrovna téma obývací stěny u vás aktuální…

20150918163705Je toto téma pro vás aktuální a o obývací stěny se zajímáte? Tak to si rozhodně tento článek přečtěte. Volíme jednoduchý styl, odolný materiál a design, který musí s ostatním vybavením místnosti a nejlépe i celého bytu ladit. Světlé odstíny opticky rozšiřují prostor, a proto se nebráníme světlému nábytku. Máte-li k dispozici velký prostor, objednejte si kompaktní stěnu ve vašem stylu. Záleží jen na vašem estetickém cítění, zda zvolíte klasiku, luxus, modernu, retro nebo upřednostníte starožitný či rustikální ráz. Při výběru barevného dekoru obývací sestavy berte v potaz barvu podlahy a stěn. Barevnou kombinaci určuje i množství přirozeného světla.

Moderní obývací stěny – přirozená krása

Obývací stěny vyrobené z přírodního dřeva jsou dokonalé, vždy se jedná o unikát v nadčasovém stylu. Nevýhoda – vyšší cena. Nezoufejte i lacinější dýha, MDF desky nebo lamino jsou také zárukou vysoké kvality. V obývacím pokoji rádi relaxujeme, a proto se vyhněte ostrým barvám, které by vás mohly časem deprimovat. Dejte raději přednost neutrálním a chladnějším odstínům. Nebojte se nechat vyniknout přirozenou krásu nábytku a zbytečně obývák nepřeplácávejte bytovými doplňky. Zajisté není nutné připomínat, že v malém pokoji bude robustní sedačka působit jako pěst na oko. Není možné si za každou cenu objednávat, to co se nám líbí. Volíme takový druh nábytku, který přirozeně zapadne do interiéru.

Fantastické ceny – pěkně designované obývací stěny

O obývací stěny je stále velký zájem, dalo by se říci, že zažívají boom. Výběr je obrovský, a pokud hledáte inspiraci nebo se chcete podívat jen na fotografie, klikněte na jeden z prvních dvou odkazů. Máte-li jasno, není důvod otálet s objednávkou. Vydáme se do největšího internetového obchodu s nábytkem v České republice, ale to si musíte do vyhledávače zadat t-nabytek.cz. Doprava ZDARMA, perfektní klientský servis, báječné ceny, snadný výběr ve filtru v levém sloupečku​ – zkrátka prodejní kategorie, pyšní se právem tento špičkový eshop certifikátem Heureka, ověřeno zákazníky.

 

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.